Politica de confidenţialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului RestaurantExpressAeroport.ro (https://restaurantexpressaeroport.ro).

Site-ul RestaurantExpressAeroport.ro (https://restaurantexpressaeroport.ro) este operat de societatea Bva As Still Clean SRL , cu sediul in Sîntă Măria Nr. 61, Sat Sântă Măria, Com. Sânmihaiu Almașului, Jud. Sălaj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J31/921/2018 si Cod Unic de Identificare (C.U.I.) RO40161855.

Cum utilizam datele dvs. cu caracter personal.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe RestaurantExpressAeroport.ro (https://restaurantexpressaeroport.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii RestaurantExpressAeroport.ro (https://restaurantexpressaeroport.ro) in urmatoarele scopuri:
– Stabilirea contactului cu clientii;
– Prelucrarea comenzilor;
– Participarea la concursuri, promotii;
– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
– Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea RestaurantExpressAeroport.ro (https://restaurantexpressaeroport.ro) si a tertilor cu care RestaurantExpressAeroport.ro (https://restaurantexpressaeroport.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe RestaurantExpressAeroport.ro (https://restaurantexpressaeroport.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar RestaurantExpressAeroport.ro (https://restaurantexpressaeroport.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– Pentru prestarea serviciului nostru
– Pentru prelucrarea produselor si serviciilor pe care le-ati achizitionat de la noi, precum si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dvs.;
– Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse in contractul cu dvs., servicii care utilizeaza informatii despre locatia dvs., precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor.
Facturare si relatii cu clientii
– Pentru a va factura si livra produsele si serviciile noastre;
– Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt eronate sau incomplete;
– Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele sau serviciile noastre

Durata de pastrare a datelor dvs. cu caracter personal

In mod normal, vom stoca informatiile Dvs. atata timp cat aveti un cont RestaurantExpressAeroport.ro.
Puteti sa ne solicitati stergerea contului Dvs. oricand, iar noi vom da curs acestor solicitari, sub rezerva stocarii ulterioare doar a informatiilor strict necesare din punct de vedere legal si al interesului nostru legitim.

Cum sa inaintati o plangere

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dvs. sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail office@restaurantexpressaeroport.ro.

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

In cazul in care considerati ca datele pe care le detinem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerati ca nu ar trebui sa prelucram datele dvs., va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.

Dreptul de stergere

Bva As Still Clean SRL urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dvs. doar atat timp cat acest lucru este necesar. In anumite circumstante, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@restaurantexpressaeroport.ro .